Untitled design

Transformation Events – unit 12b

Welkom bij TRANSFORMATION EVENTS

Ons unieke concept:

TMF De Blauwe ReigerDe meeste vrouwen hebben tegenwoordig geen tijd meer om te gaan shoppen i.v.m. drukte omtrent werk, kleine kinderen en/of studeren en hebben vaak ook te weinig tijd om gezellig samen te zijn met vriendinnen.

Hoe leuk is het dan om een event bij te wonen samen met je vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje.  Oftewel Quality Time.  Dit op een tijdstip wat jou/jullie uitkomt, op een avond, in het weekend (ook op zondag) of misschien wel juist op een ochtend. Wat jou uitkomt! Daar gaat het om! Ik geef kleding advies van boven naar beneden met daarbij de laatste zeer betaalbare mode, tassen, schoenen, sieraden etc.

In de nabije toekomst ga ik alles op het gebied van schoonheid hierbij betrekken. Een kapster, nagelstyliste, visagiste, wimperextensions, schoonheidspecialiste en meer. Onze VIP LADY, de dame die haar gasten mee neemt, ontvangt op het einde van haar event een 🎁 geschenkwaarde bon t.w.v. 10% van de omzet van haar event.

Dit event is al mogelijk vanaf 6 personen. Er is geen maximum aan het aantal personen.

Ook hou ik rekening met speciale wensen, denk bijvoorbeeld aan een groep dames die een maatje meer dragen. Ik koop daarop in! Als je niet met een grote groep wilt komen is een van de OPEN EVENTS een uitkomst.

Wekelijks is er een OPEN EVENT op:

WOENSDAG 13.00 – 17.00 uur
VRIJDAG van 13.00 – 17.00 uur
ZATERDAG van 12.00 tot 16.00 uur

Locatie: De Blauwe Reiger | De Steiger 77 | 1351 AE Almere Haven. En natuurlijk VRIJ PARKEREN

Alle verdere Open Events worden gemeld op de Facebook site. Hou deze dus dagelijks in de gaten!!

Boekingen

Voor boekingen en verdere informatie kan je een email sturen naar: transformationalmere@gmail.com of telefonisch contact met ons opnemen: Saskia van den Berg 06-24867754.