Untitled design

Transformation Events – unit 12b

Welkom bij TRANSFORMATION EVENTS

Tranformation Events: Uniek en persoonlijk shoppen!

Transformation Events is nét even wat anders. Een unieke en persoonlijke winkelervaring met online prijzen, hoe leuk is dat!

Quality time, dat is waar het bij Transformation om gaat. Saskia combineert tijdens de “Open Events” die voor iedereen toegankelijk zijn,  het shoppen met een gezellige en persoonlijke benadering. Hier word onder het genot van een bakje koffie of thee, de laatste mode, tassen, schoenen en accessories bekeken. Ook een persoonlijk top down advies is part of the deal. Dat is haar specialitiet. Zij helpt jou uit jouw comfort zone als je dat wilt.

Wil je het nog persoonlijker maken met een paar vriendinnen dan kun je samen (vanaf 10 personen)op een avond een “Besloten Event” boeken met heerlijke hapjes en drankjes. Hier zijn  geen extra kosten aan verbonden!

Wij noemen dit “Quality Time”

Wij dames zijn allemaal druk genoeg en verdienen dat!

De naam Transformation staat voor transformeren en is bekend om het persoonlijke en vernieuwende styling advies, het ruime assortiment en de warme gastvrijheid. Kortom, een geweldige ervaring op een unieke plek in Almere Haven, net naast de A6 en VRIJ PARKEREN.

Ervaar deze unieke maar vooral relaxte manier van winkelen eens.

De collectie wordt wekelijks aangevuld en door diverse modellen met verschillende maten geshowd op onze facebookpagina. Dus ook super geschikt voor dat maatje meer. Hou onze facebookpagina dus goed in de gaten op https://www.facebook.com/almerehavenn/

Omdat Transformation niet in grote hoeveelheden inkoopt, is het  assortiment actueel en loopt ook niet iedereen er hetzelfde bij.

Belangrijk om te weten: Transformation reserveert en verzend geen kleding dus als je wat ziet wat je bevalt, kom gerust langs voor een persoonlijk advies maar wacht niet te lang….

Transformation Events

De Steiger 77
1351 AE ALmere
Transformationalmere@gmail.com

De open events zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Zie op onze facebooksite de actuele OPENINGSTIJDEN

Alle verdere Open Events worden gemeld op de Facebook site. Hou deze dus dagelijks in de gaten!!

Boekingen

Voor boekingen en verdere informatie kan je een email sturen naar: transformationalmere@gmail.com of telefonisch contact met ons opnemen: Saskia van den Berg 06-24867754.