Ortho Voeding ABC De Blauwe Reiger

Ortho Voeding ABC – unit 14

fotoABC…het alfabet…niet bijzonder, eerder vanzelfsprekend en we kennen het allemaal uit ons hoofd. Dat hebben we geleerd op school. Maar… weet jij nog wat je geleerd hebt over gezonde voeding en de toepassing daarvan?…
Na jaren tobben met mijn astmatische dochter, ben ik daar stapje voor stapje achter gekomen. Sinds die tijd ben ik verslaafd aan alle informatie wat maar raakvlakken heeft met voeding en ben ik een studie gaan doen voor orthomoleculair-natuur- voedingsdeskundige.

Vanaf 1 november ben ik gestart met mijn voedingspraktijk OrthoVoedingABC en heb ik mijn praktijkruimte gevestigd bij de Blauwe Reiger.

Mij naam is Sandra de Vries, geboren in 1969 (mogen jullie zelf uitrekenen hoe oud ik ben;-) woon samen met Jeroen van dam en heb twee -heerlijke- dochters van 13 en 16 jaar oud. Merel -de oudste- is niet meer astmatisch en Jasmijn -de jongste- heeft geen ADHD meer. Gewoon bewust eten en leven is het medicijn en dat wil ik graag uitdragen door het geven van workshops, trainingen herstelconcepten en persoonlijk advies. Want de kennis over en van gezonde voeding zou, zoals het alfabet, vanzelfsprekend moeten zijn…

Wil je meer weten over mij of over mijn passie en bedrijf? Of gewoon even kijken in mijn praktijkruimte? Donderdag 14 januari vanaf 15.00 ben je van harte welkom op de 1e verdieping in unit 14. De borrel en -verantwoorde- versnaperingen staan dan klaar.

Gezonde groetjes, Sandra de Vries