Made by Gwen – meubelstoffering – unit 9G

Ik ben een gediplomeerd meubelstoffeerster met een liefde voor vintage en interieur.
In mijn vrije tijd struin ik graag kringloopwinkels en vlooienmarkten af op zoek naar leuke oude meubels en accessoires om een nieuw leven te geven. In ieder oud meubel zie ik iets nieuws. Ik gebruik graag de degelijkheid van vroeger en steek die in een jasje van nu.

Hoe leuk is het om een meubel met een verleden te hebben, iets unieks wat niemand anders heeft.
Omdat dit mijn passie is, en ik graag van mijn passie mijn beroep maak, ben ik Made by Gwen begonnen in Almere. Want er was eens iemand die zei: Follow your dreams en dat is wat ik nu doe. Ik maak mijn dromen waar door unieke stoeltjes te maken en mijn passie te delen. Want wie wil er nou niet een stoel Made by Gwen in huis.

Dus heb je een leuk stoeltje van oma geërfd, op de kop getikt bij de kringloopwinkel of is je lievelingsstoel aan een nieuwe stoffering toe, neem dan contact op met mij. Dan weet je zeker dat ook jij straks iets unieks in huis hebt.

Wat doet Made by Gwen nog meer?

Ik maak ook kussens. Sierkussens voor op de bank, een guling voor in je bed of kussens voor je tuinset, boot of caravan. Daarnaast restyle ik ook meubels, dus ook met een oud kastje kan je bij mij terecht.

U kunt mij bereiken op: 06 42 11 46 88