jack peters logo

Spiegelsierkunst – Jack Peters – Unit 9F

Jack Peters beeldend kunstenaar op gebied van spiegelsierkunst.  Jack heeft als specialiteit om door middel van zandstralen spiegels te voorzien van schitterende gedetailleerde illustraties. Hierbij heeft hij als specialiteit tattoos , tribal signs en Gothic signs.  Persoonlijke tattoos die mensen dragen overbrengen en vastleggen naar een spiegel voor aan de wand.

Vanzelfsprekend kun je bij Jack ook terecht voor andere op maar gemaakte vormen van spiegel reclame of decoraties. Bijvoorbeeld voor restaurants, winkeliers, of voor jouw eigen woning decoratie. Geheel naar jou eigen smaak en stijl. Zo kan je bijvoorbeeld een spiegel laten maken in de stijl van Mondriaan of in Jugendstil en Art deco.

Ook is het mogelijk om de spiegel te voorzien van verlichting aan de achterzijde. Functioneel als lichtbron maar ook puur als decoratie.

Jack heeft zandstralen altijd -naast zijn werk- als hobby uitgeoefend. Nu en na zijn pensionering heeft het zandstralen een meer prominente rol aangenomen waardoor Jack zijn hobby een prachtige professionaliseringsslag kan geven.