de mobiele eenheid

De-Mobiele-Eenheid- www.de-mobiele-eenheid.nl – unit 9c

 

Een duo dat verrijdbare shows brengt rond het fenomeen slagwerk. Henk en Dennis verplaatsen zich op originele Van der Lely driewielbromfietsen uit de jaren ’60. Het gaat over drums, ritme en gevoel.Tijdens de shows wordt samen met publiek naar een hoogtepunt gewerkt.

Meedoen kan, is veelal vereist…! De mannen zijn graag geziene gasten op festivals als Oerol, de Karavaan, Horizontoer, FestivalderAA, de Mooiweer-spelen, 5D Festival en vele andere , terwijl ook kleinschaligere evenementen succesvol bespeeld zijn.

Er wordt momenteel getoerd met drie shows;

“Riddum en Biet”
veelgeprezen successhow
Luchtdrummen, Oraal drummen, “Raad de breek dan wel de biet” en een “Ros-er-maar-op-Los finale” zorgen voor hilariteit en een percussief groepsgevoel onder het publiek.

“De Koektrommelkakofonie”
kolderieke meedoeshow
Ritmische koektrommels met een specifieke klank zorgen voor geregisseerde momenten terwijl gewerkt wordt naar een gigantisch spektakel waarbij uiteraard de “raddraaier” niet mag ontbreken!Kleding inspiratie door Yvon Jaspers!

“Tet à Tet” op de Rest-o-Mobirette
unieke rijdende show
Op dit aangepaste voertuig kan dating service, een rondje Rosé , de  Quiz , een culinair hoogstandje en nog veel meer plaatsvinden, grotendeels afhankelijk van wensen van publiek en het lot van het  spannende gok element!
Natuurlijk kan elke show aangepast aan  specifieke wensen en omstandigheden en kunnen de mannen ook ingezet worden als verkeersregelaars of chaotiseurs.